Puma Beauty

Exilis ultra 360, Fettförbränning, Hudföryngring.
Sundsvall, Timrå, Hudiksvall, Härnösand, Matfors

Om PumaBeauty

Välkommen till PumaBeauty

Jag är certifierad hudterapeut, och älskar mitt arbete. Intresset för skönhet, mode och hälsa är stort, och är det som formar mitt liv i sin helhet.  Att få arbeta med Estetik var länge min dröm.  Hos mig ska du känna dig trygg, säker och må bra. Du som kund ska vara nöjd med ditt val, att bli behandlad av mig. När du kommer till salongen ska du känna dig som hemma, och bara må bra och koppla av den tid du är här.

EXILIS ULTRA 360, är det första icke-invasiva hudföryngrings- och fettförbränningssystemet för kroppsskulptering på skönhetsmarknaden. Det enda systemet i världen som samtidigt kombinerar radiofrekvens och ultraljud för att så effektivt som möjligt bränna fett och stimuleranybildningen av kollagen. Detta leder till uppstramning av huden och man får en kombinationsbehandling av fettförbränning och hudföryngring i ett.
Med det avancerade kylningssystem kan jag anpassa behandlingens djup beroende på vilken kroppsdel vi jobbar med, då energin kan levereras till olika djup i huden.
Behandlingen blir även rätt behaglig då jag som terapeut hela tiden har en temperaturövervakning.
Detta leder till en maximal uppvärmning av det subkutana fettet utan en risk för överhettning av huden.

Så här fungerar Exilis Ultra 360:

Huduppstramning med Exilis använder EFCTM (Energy Flow Control) för att kombinera ultraljuds- och radiofrekvensteknologier för att rikta in sig på specifika kroppsdelar, samtidigt som man kontrollerar mängden energi fokuserad på ett enda område. Detta innebär en mycket säker och effektiv teknik. Ultraljudstekniken ger maximal flexibilitet för att på ett säkert sätt behandla i princip alla kroppsdelar. Exilis Ultra fokuserar värme djupt i huden men kyler samtidigt effektivt för att ge maximal komfort under behandlingen. Värmen tränger ned i huden och de omgivande fettcellerna överhettas för att så småningom dö. Döda fettceller sköljs ut genom lymfsystemet. Värmeenergin stimulerar även produktion av kollagen, vilket stramar åt huden, minskar rynkor och ger volym tillbaka i huden.

Avancerad skylning- skiktning. Med skiktning menas att energi levereras till olika djup i vävnaden. Exilis applikator är utformad så jag ändrar energi och kylning direkt på displayen. Genom denna flexibla kylning direkt under en behandling kan jag behandla från djup vävnad hela vägen upp till det ytliga lagret. Nyckeln vid estetiska behandlingar är att behandla effektivt med så höga energinivåer som möjligt utan att kompromissa med patientens komfort. Temperaturövervakning i realtid vid kroppsskulptering med Exilis Ultra ger bästa kontroll för exakt vävnadsuppvärmning. Exilis Ultra 360 ger maximal energi utan obehag för patienten. Denna behandling passar alla som vill förebygga och bibehålla sin hudstruktur, eller som vill ha en mer dramatisk kosmetisk förbättring, och som har en oönskad fettdepå på vilket område som helst påkroppen.

Exilis Ultra 360 - Fettförbränning - Hudföryngring

Grundare & Ägare

Puma Axelsson

Jag som driver företaget heter Puma Axelsson och bor i Sundsvall som är närliggande till Timrå, Hudiksvall, Härnösand och Matfors.